Un an fără Ivan!

Sub semnul marcării unui an fără marele canoist al lumii, Ivan Patzaichin, și la jumătate de secol de la momentul cu pagaia ruptă, Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, în colaborare cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și cu sprijinul Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale, a organizat în data de 13 decembrie 2022, în Salonul de Recepții de la Palatul Parlamentului, evenimentul „Un an fără IVAN”.

Un an fără Ivan!
Un an fără Ivan!

Excelență în Educație!

La Opera Națională din București, s-a desfășurat astăzi, 12 decembrie 2022, Festivitatea anuală de premiere a olimpicilor internaționali, elevi și profesori din învățământul preuniversitar, care au obținut performanțe deosebite în anul școlar precedent la olimpiade și concursuri școlare internaționale.
Trei eleve de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea (două cu premiul I la olimpiadă - Livia Haralambie și Livia Ulian, o elevă cu premiul II - Elisabeta Mantai), precum și cadrul lor didactic pregătitor (prof. Tamara Alistarh) au fost recompensate pentru excelență în urma participării la Olimpiada internațională de limba rusă de la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg (ediția a III-a).
Grupul de la “Grigore Moisil” a fost însoțit de către directorul adjunct al Liceului tulcean, prof. Ana Butuc și inspectorul școlar pentru minorități de la IȘJ Tulcea, prof. Liuba Bucioc.
Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației, care a oferit premii în bani, diplome de excelență și buchete de flori.
Felicitări!