Un an fără Ivan!

Sub semnul marcării unui an fără marele canoist al lumii, Ivan Patzaichin, și la jumătate de secol de la momentul cu pagaia ruptă, Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, în colaborare cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și cu sprijinul Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale, a organizat în data de 13 decembrie 2022, în Salonul de Recepții de la Palatul Parlamentului, evenimentul „Un an fără IVAN”.

Un an fără Ivan!
Un an fără Ivan!

Cu ocazia zilei CRLR

Domnului deputat Silviu Feodor
Președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România

Stimate domnule Deputat,

Îmi face plăcere să vă felicit cu ocazia Zilei Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România şi să vă adresez, Dumneavoastră şi comunităţii pe care o reprezentaţi în Parlamentul României, sincere urări de prosperitate, sănătate şi succes în activitate.
Sărbătoarea dedicată Ruşilor Lipoveni reprezintă, de fiecare dată, pentru noi toţi, un imbold de a cunoaşte identitatea, tradiţiile, marile personalităţi şi istoria ruşilor lipoveni din ţara noastră!
De-a lungul generaţiilor, aţi contribuit la consolidarea unui dialog intercultural viu şi rodnic, contribuind la împlinirea binelui comun, la cultivarea unei convieţuiri armonioase, în spiritul respectului reciproc, al solidarităţii şi al valorilor democratice.
Fie ca sărbătoarea Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România să vă aducă bucurie, energii creatoare pentru viitor şi speranţă în familie şi comunitate.
La mulți ani, membrilor Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România!


Cu deosebită considerație,
Sergiu NISTOR
Consilier Prezidențial