Un an fără Ivan!

Sub semnul marcării unui an fără marele canoist al lumii, Ivan Patzaichin, și la jumătate de secol de la momentul cu pagaia ruptă, Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, în colaborare cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și cu sprijinul Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale, a organizat în data de 13 decembrie 2022, în Salonul de Recepții de la Palatul Parlamentului, evenimentul „Un an fără IVAN”.

Un an fără Ivan!
Un an fără Ivan!

La Tulcea și la Jurilovca

În dubla sa calitate de șef al Guvernului și președinte al PSD, premierul României, Marcel Ciolacu, se află astăzi, 10 februarie 2024, într-o vizită de lucru în județul Tulcea.
????În cursul dimineții, la Jurilovca, premierul a vizitat, la invitația primarului comunei, Eugen Ion, noul port, inaugurat anul trecut!
Totodată, a stat de vorbă cu localnicii, iar deputatul Silviu Feodor, preşedintele Asociației “CRLR”, i-a prezentat comunitatea ruşilor lipoveni, minoritatea națională predominantă la Jurilovca.
????Tot astăzi, la Tulcea, premierul a vizitat Șantierul Naval “Vard - Fincantieri” şi se va întâlni cu ruşii lipoveni, chiar la Centrul de Educație şi Cultură “Vicol Ivanov” al CRL-Tulcea.
În calitate de preşedinte al PSD, premierul a luat parte la Conferinţa Judeţeană a PSD Tulcea, unde a luat cuvântul și deputatul Silviu Feodor, care a evidențiat multiculturalitatea și diversitatea etno-culturală a județului Tulcea.