Târg Pescăresc de Toamnă, la București

ârg Pescăresc de Toamnă, la București
????În cadrul campaniei de promovare a produselor agroalimentare românești, denumită „Produs românesc - Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”, demarată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), se desfășoară, începând de astăzi (5) și până pe 8 noiembrie 2022, la București, „Târgul Pescăresc de Toamnă”!
????În curtea Ministerului din capitală sunt deja multe produse pescărești, unele preparate după gustoasele rețete din Delta Dunării ale etnicilor ruși lipoveni. Renumitul brand “Deltaica” al soților Daniela și Daniel Buhai din Tulcea oferă o gamă largă de preparate din pește, o parte din acestea fiind atestate ca produse tradiționale, certificate pe sisteme de calitate europene. Găsiți la standuri și miere, Miere de Jurilovca - Milena, produse din Mila 23, vinuri dobrogene, suveniruri realizate de Laura Grigore, originară din Jurilovca.
Și multe, multe altele…
????Și pentru că județul Tulcea este reprezentat cu cinste de etnicii ruși lipoveni, președintele CRLR, deputatul Silviu Feodor le este alături expozanților pentru a le ura succes în aceste patru zile.
????„Târgul Pescăresc de Toamnă” de la MADR este organizat cu implicarea directă a Subsecretarului de Stat din Minister, Mihai Leonov.