Condoleanțe familiei îndurerate

CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE
din partea deputatului Silviu FEODOR - președintele CRLR:
“Astăzi, la început de primăvară, într-o zi importantă din an - 8 Martie, din nefericire, a plecat dintre noi la Domnul colegul și prietenul nostru - dl Filip Niculaev.
În viața și activitatea sa, dl Filip Niculaev s-a manifestat și s-a făcut cunoscut prin Marele său suflet bun, slujind oamenilor și în mod deosebit celor care erau în nevoi. O persoană bună, blândă, generoasă, un om de acțiune, a realizat multe în viața sa, fiind ales de cinci ori ca primar al Comunei Mușenița, din teritoriul căreia face parte și localitatea natală a dlui Filip Niculaev - Climăuți.
A fost președinte al Comunității rușilor lipoveni din Climăuți, precum și membru al Consiliului Director al CRLR mulți ani.
Dumnezeu m-a binecuvântat să colaborez cu dl Filip Niculaev. Împreună am desfășurat multe proiecte, printre care realizarea Centrului de Educație și Cultură al CRL-Climăuți, precum și activități ce țin de păstrarea și promovarea identității noastre etnice, domnia sa fiind eroul principal al proiectului său de suflet deja cunoscutului Edificiu “Crucea Staroveră” de la Climăuți.
Suntem îndurerați! Am pierdut un bun prieten și un om care a adus o mare contribuție etniei noastre.
Condoleanțe familiei !
Царство ему небесное!
Вечная и светлая память!”.