Prin noi, mai aproape!

Campania umanitară „Prin noi, mai aproape!”

 

Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CRLR) și Asociația Tinerilor Ruși Lipoveni din România (ATRLR) continuă și-n acest an campania umanitară din preajma sărbătorilor pascale.

Apropierea Învierii Domnului ne copleșește de fiecare dată cu emoție și ne reaprinde dorința de a fi mai buni, de a fi mai aproape de semenii noștri încercați de izolare, suferință și neajunsuri. Putem să schimbăm și să îmbunătățim situația lor!

Prin urmare, în perioada 16 martie – 23 aprilie 2021, CRLR și ATRLR desfășoară campania umanitară „Prin noi, mai aproape!”.

Vă invităm să participați alături de noi, iar cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu produse necesare și vom străbate localitățile izolate ale Deltei Dunării, pentru a duce o rază de speranță celor nevoiași și defavorizați.

Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației „Comunitatea Rușilor Lipoveni din România” (CUI: 4501705), Cont IBAN: RO50RNCB0082044185940023, deschis la BCR Sucursala Unirea, București, cu mențiunea „Prin noi, mai aproape!”.

Pentru donațiile de produse alimentare de bază sau dulciuri, puteți lua legătura cu reprezentații Asociației CRLR, la tel.: 0740497927 (Farapon Alina) sau e-mail: office@crlr.ro. Acestea vor fi colectate la sediul central al CRLR (str. Dr. Rațiu, nr. 10, sector 1, București), în intervalul orar 900 – 1700.

Distribuirea pachetelor se va face în perioada 26 – 30 aprilie 2021.

Fii parte din echipa care va aduce zâmbetul pe chipurile tuturor, iar sărbătorile tale vor fi și ale lor.

Un dar din suflet îţi aduce împlinire şi mulţumire. Prin noi, mai aproape!

Fii parte din lumina Învierii!