Un an fără Ivan!

Sub semnul marcării unui an fără marele canoist al lumii, Ivan Patzaichin, și la jumătate de secol de la momentul cu pagaia ruptă, Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, în colaborare cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și cu sprijinul Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale, a organizat în data de 13 decembrie 2022, în Salonul de Recepții de la Palatul Parlamentului, evenimentul „Un an fără IVAN”.

Un an fără Ivan!
Un an fără Ivan!

Direcționarea până la 3,5% din impozitul pe venit

Cea mai simplă și mai rapidă variantă de a sprijini asociația noastră prin direcționarea până la 3,5% din impozitul pe venit datorat statului (2023) este prin intermediul platformei gratuite formular230.ro, care elimină hârtiile și drumurile la ANAF.
contribuabilii completează, semnează pe ecran și trimit online formularul 230.
✅️După completare și semnare, se apasă butonul „Generează PDF”.
✅️Printr-un mesaj „pop-up” veți putea descărca formularul în format PDF/Imagine, pe care îl puteți trimite pe adresa de email a asociației:
office@crlr.ro
❗️Este foarte important să trimiteți pdf-ul descărcat prin email către asociație, pentru ca aceasta să se ocupe de depunerea formularului pentru dumneavoastră.
✅️Formularele completate primite pe email de la contribuabili vor fi depuse periodic de asociație pe e-guvernare.ro sau direct la sediile ANAF. ❗️Platforma NU reține date sau formulare. Veți primi ulterior acasă notificare scrisă de la ANAF cu confirmarea depunerii.
✅️ Mai multe detalii găsiți pe website-ul https://formular230.ro în secțiunea „Cum funcționează?”.
????️Atenție! Această sumă NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie şi nu vă costă nimic! Dacă nu o folosiţi, suma respectivă rămâne în bugetul Statului. Dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 3,5% din impozit puteţi lăsa căsuţa necompletată. Va fi calculată de către organele fiscale.
????Vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră!