La mulți ani!

Stimate Domnule Profesor univ dr Leonte Ivanov,

În numele Comunității Rușilor Lipoveni din România și al meu personal, Vă felicit cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere.
Suntem cu toții impresionați de remarcabila Dumneavoastră activitate, atât în sfera academică, precum și în vasta activitate de cercetare și studiere a culturii, istoriei și spiritualității etniei noastre. Numeroase titluri de cărți, studii, articole, apărute sub semnătura Dumneavoastră, reprezintă pentru noi o imensă bogăție prin care am descoperit, datorită contribuției Dumneavoastră, imaginea mai completă a vieții strămoșilor noștri, model moral și spiritual pentru zilele noastre.
Calitatea Dumneavoastră de membru al Uniunii Scriitorilor din România, precum și participarea la proiectele de cercetare ale Comunității Rușilor Lipoveni din România a oferit posibilitatea organizației noastre entice de a fi și mai cunoscută, atât pe plan național, cât și internațional, iar ultimele Dumneavoastră studii de cercetare cu privire la sintagmele „ruși lipoveni” și „ruși staroveri” au clarificat etimologia termenului „lipovean”.
Vă doresc multă sănătate, succes în importanta activitate, pe care o desfășurați, multe bucurii alături de familia Dumneavoastră, pace, prosperitate și să aveți parte de ajutorul Bunului Dumnezeu!

Cu prețuire și considerație,

Silviu FEODOR,
Președinte