La mulți ani, copiilor de pretutindeni!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, președintele CRLR, deputatul Silviu FEODOR, transmite urări celor mici și celor mari:
????“Христос Воскресе! / Hristos a Înviat!
????1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria și copiii, de a le oferi ajutorul și iubirea noastră.
????Familia este mediul ideal de dezvoltare și formare a personalității copilului, iar fundamentul acesteia este, în primul rând, dragostea părinților pentru copiii lor.
????Valorile spirituale și culturale moștenite reprezintă o componentă de bază a educației copiilor noștri. Prin acțiunile pe care le-am organizat și desfășurat, am demonstrat că, pentru Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CRLR), tânăra generație ocupă locul prioritar!
????Dragi copii, să aveți o copilărie fericită, să fiți într-o continuă perfecționare, astfel încât să dobândiți cât mai multe cunoștințe și să deveniți profesioniști de cea mai înaltă clasă în domeniile în care veți alege să activați.
????Să vă formați prietenii strânse și durabile într-un mediu unde primează respectul, sentimentul de solidaritate și cel de a ajuta, întrucât ,,prietenul la nevoie se cunoaște"!
????Să aveți credință puternică în Dumnezeu, să fiți buni, generoși, sociabili, inventivi, păstrători și apărători ai frumoaselor noastre tradiții.
????Să fiți sănătoși, fericiți și să vă păstrați mereu copilăria în suflet, ca o rază de lumină, iar viața voastră va fi mult mai frumoasă.
????Să vă iubiți, respectați și prețuiți părinții!
????Pentru Comunitate, copiii au prioritate!
LA MULȚI ANI, COPIILOR DE PRETUTINDENI!