Международный день образования

Международный день образования - в поддержку учителям русского родного языка

Международный день образования

„Zorile” este o publicaţie lunară cu caracter informaţional şi cultural, care se adreseazã comunităţilor de ruşi lipoveni din România, populaţiei ruse din ţara noastră, diasporei ruse a staroverilor din lumea întreagã, dar şi tuturor celor care încearcã sã afle cine sunt ruşii lipoveni şi care este istoria lor.

www.zorile.ro Подробнее
Public Acquisition


CRLR – ALUMNUS Club pentru UNESCO

     La sediul din București al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO (Str. Anton Cehov, nr 8, sector 1), a avut loc, pe 23 februarie 2017, o întrevedere a președintelui CRLR Silviu Feodor și a directorului executiv al CRLR Valentin Stalenoi cu dr. Daniela Popescu, președintele Alumnus Club pentru UNESCO, ambasador Cross-Cultural, Unesco Club Sorbonne.
Discuțiile s-au referit la o colaborare între cele două instituții cu derularea unor programe culturale și educaționale. În cel mai scurt timp, urmează să fie semnat un protocol în acest sens.


     Menționăm că ALUMNUS Club pentru UNESCO a fost fondat în anul 2000 și este format din tineri de pe cuprinsul a 10 țări. Clubul dorește să ofere membrilor săi oportunități de a se implica în proiecte educaționale, științifice, culturale și de comunicare. Alumnus Club pentru UNESCO își propune să îi pregătească pe tineri într-un spirit multicultural și să îi implice în activități ce le vin în ajutorul dezvoltării personale și profesionale.

 
  С праздником 8 Марта!!!mероприятии-орлрВОЗЛОЖЕНИЕ ВЕНКОВ И ЦВЕТОВ  

top
© 2020 Община русских-липован Румынии
Адрес: Strada Dr. Ratiu Nr. 10 Sector 1 Bucuresti тел./факс: 021.312.09.94 E-mail: office@crlr.ro