Международный день образования

Международный день образования - в поддержку учителям русского родного языка

Международный день образования

„Zorile” este o publicaţie lunară cu caracter informaţional şi cultural, care se adreseazã comunităţilor de ruşi lipoveni din România, populaţiei ruse din ţara noastră, diasporei ruse a staroverilor din lumea întreagã, dar şi tuturor celor care încearcã sã afle cine sunt ruşii lipoveni şi care este istoria lor.

www.zorile.ro read more
Public Acquisition


Masă rotundă

     Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, cu implicarea şi a membrilor CRL- Constanța, a desfăşurat masa rotundă cu tema „Identitatea persoanei în contextul sistemului tehnologic actual”, în cadrul manifestării culturale ample „Promovarea și protejarea valorilor tradiționale și spirituale în mediul virtual”.
     Manifestarea culturală a avut loc pe 5 februarie 2017, la Centrul Cultural al CRL-Constanța (str. Banu Mihalcea, nr. 21-21A), începând cu ora 13 a cuprins şi un moment artistic.
     Prelegerea cu tema „Identitatea persoanei în contextul sistemului tehnologic actual” a fost susținută de conf. univ. dr. Adrian Lemeni de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Universitatea din Bucureşti, departamentul de Teologie Sistematică, Practică şi Artă Sacră.
 
  DE ZIUA DIPLOMATULUI RUSactivitiesReuniunea membrilor Consiliului Director al CRLR  

top
© 2020 Lipovan Russians Community in Romania
Address: Strada Dr. Ratiu Nr. 10 Sector 1 Bucuresti Tel: 021.312.09.94 E-mail: office@crlr.ro