Международный день образования

Международный день образования - в поддержку учителям русского родного языка

Международный день образования

„Zorile” este o publicaţie lunară cu caracter informaţional şi cultural, care se adreseazã comunităţilor de ruşi lipoveni din România, populaţiei ruse din ţara noastră, diasporei ruse a staroverilor din lumea întreagã, dar şi tuturor celor care încearcã sã afle cine sunt ruşii lipoveni şi care este istoria lor.

www.zorile.ro read more
Public Acquisition


Întâlniri bilaterale

     În ziua deschiderii Centrului Rus de Ştiinţă şi Cultură, la sediul CRLR din capitală a avut loc întâlnirea preşedintelui CRLR, deputatul Miron Ignat, cu şeful agenţiei federale ruse „Rossotrudnicestvo” Liubov Glebova. Au fost abordate problemele colaborării în domeniul învățământului și al culturii între cele două instituții. În linii mari, a fost prezentată activitatea Comunității.

    În Sala Albastră a sediului CRLR şeful „Rossotrudnicestvo” Liubov Glebova a purtat discuții cu membrii comunității locale a rușilor lipoveni, fiind interesată în special de problemele cu care se confruntă tinerii.

     Deputatul Miron Ignat și şeful agenţiei „Rossotrudnicestvo” Liubov Glebova s-au întâlnit și cu o zi înainte de deschiderea CRSC chiar în Palatul Parlamentului, când Liubov Glebova a avut convorbiri cu președintele Viorel Ștefan al Grupului interparlamentar de prietenie între Parlamentul României și Duma de Stat a Federației Ruse.

     La aceste întâlniri bilaterale a participat și directoarea CRSC Natalia Mujennikova, secretar I la Ambasada Federației Ruse în România.

(Autor: Svetlana Moldovan, foto: CRLR, „Zorile” № 5 (270)/2015)

 
  • Întâlniri bilaterale
  • 1 Întâlniri bilaterale
  • 2 Întâlniri bilaterale
  • 3 Întâlniri bilaterale
  • 4 Întâlniri bilaterale
  • 5 Întâlniri bilaterale
  • 6 Întâlniri bilaterale
 
  Ziua RusieiactivitiesCRLR, la ONG Fest - 2015  

top
© 2020 Lipovan Russians Community in Romania
Address: Strada Dr. Ratiu Nr. 10 Sector 1 Bucuresti Tel: 021.312.09.94 E-mail: office@crlr.ro