Ziua Mondială a Educației

Ziua mondială a educației, Sarichioi, 2018

Ziua Mondială a Educației

„Zorile” este o publicaţie lunară cu caracter informaţional şi cultural, care se adreseazã comunităţilor de ruşi lipoveni din România, populaţiei ruse din ţara noastră, diasporei ruse a staroverilor din lumea întreagã, dar şi tuturor celor care încearcã sã afle cine sunt ruşii lipoveni şi care este istoria lor.

www.zorile.ro detalii
Public Acquisition


Zilele Culturii Ruse - 2015

Centrul Rus de Știință și Cultură și Ambasada Federației Ruse
Vă invită la
Zilele Culturii Ruse - 2015, eveniment organizat și cu sprijinul CRLR
 


Deschiderea va avea loc marți, 3 noiembrie, ora 1900, la Teatrul de pe Lipscani, cu spectacolul de teatru rus „Câteva zile din viața domnișoarei Liuba Otradina”, după A. Ostrovski (str. Lipscani, nr. 53).
Vă invităm să pornim împreună într-o călătorie-circuit prin cultura Rusiei.
● Vernisajul expoziției „Lada cu zestre. Nunta în cultura și tradiția din Nordul Rusiei”, organizată de Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” și Muzeul Etnografic din Sankt-Petersburg, (Şos. Kiseleff, nr. 28-30, sector 1, pe 5 noiembrie, la 1200).
● Vernisajul expoziției de pictură „Săptămâna de artă rusească în România - Arta contemporană și mituri” a artiștilor plastici ruși la Centrul Rus de Știință și Cultură din București (bld. Lascăr Catargiu, nr. 50, pe 10 noiembrie, la ora 1700).
● Deschiderea Festivalului de Film Rus la Cinema Studio (bld. Magheru, nr. 29, București), cu proiecția recentului film al lui Nikita Mihalkov – „Insolația”, nominalizat pentru premiul Oscar. Va fi omagiat și jubileul de 70 de ani al regizorului rus, pe 19 noiembrie, la 1900.
Mai multe informaţii găsiţi pe:
www.facebook.com/Centruldeculturarusa
www.facebook.com/ZileleCulturiiRuseOficial

 
  „Recităm și recitim din Esenin”activitatiMEDALIA PUȘKIN  

top
© 2020 Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania
Adresa: Strada Dr. Ratiu Nr. 10 Sector 1 Bucuresti Tel: 021.312.09.94 E-mail: office@crlr.ro