Ziua Mondială a Educației

Ziua mondială a educației, Sarichioi, 2018

Ziua Mondială a Educației

„Zorile” este o publicaţie lunară cu caracter informaţional şi cultural, care se adreseazã comunităţilor de ruşi lipoveni din România, populaţiei ruse din ţara noastră, diasporei ruse a staroverilor din lumea întreagã, dar şi tuturor celor care încearcã sã afle cine sunt ruşii lipoveni şi care este istoria lor.

www.zorile.ro detalii
Public Acquisition


VIZITĂ DE PREZENTARE

Pe 18 noiembrie 2016, la sediul Comunității Rușilor Lipoveni din România din București, președintele CRLR Silviu Feodor și deputatul în Parlamentul României din partea CRLR Miron Ignat au primit în vizită de prezentare pe Excelenţa Sa Valeri Kuzmin, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federaţiei Ruse în România.

Reprezentanții CRLR l-au felicitat pe noul ambasador al Federaţiei Ruse în România, care se află la începutul misiunii sale diplomatice în țara noastră, și au apreciat importanţa dezvoltării relaţiilor culturale dintre România şi Rusia, rușii lipoveni fiind un liant între cele două culturi - română și rusă. S-a pus accentul și pe promovarea valorilor creştine.

Domnul Ambasador; însoțit de secretarul II al Ambasadei Pavel Alekseenko, a mulţumit pentru primire şi a vorbit despre relaţiile de colaborare dintre Ambasadă și CRLR.

 
  • VIZITĂ DE PREZENTARE
  • 1 VIZITĂ DE PREZENTARE
  • 2 VIZITĂ DE PREZENTARE
  • 3 VIZITĂ DE PREZENTARE
 
  Sincere condoleanțe!activitatiКабинет русского языка в г. Тыргу Фрумос  

top
© 2020 Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania
Adresa: Strada Dr. Ratiu Nr. 10 Sector 1 Bucuresti Tel: 021.312.09.94 E-mail: office@crlr.ro