Ziua Mondială a Educației

Ziua mondială a educației, Sarichioi, 2018

Ziua Mondială a Educației

„Zorile” este o publicaţie lunară cu caracter informaţional şi cultural, care se adreseazã comunităţilor de ruşi lipoveni din România, populaţiei ruse din ţara noastră, diasporei ruse a staroverilor din lumea întreagã, dar şi tuturor celor care încearcã sã afle cine sunt ruşii lipoveni şi care este istoria lor.

www.zorile.ro detalii
Public Acquisition


ZILELE CULTURII RUSE

Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România, în parteneriat cu Departamentul pentru Relații Interetnice – Guvernul României, organizează, în perioada 25-27 octombrie 2013, prima etapă a proiectului Promovarea culturii rușilor lipoveni pe teritoriul României – Punct de întâlnire între literatura română şi cea rusă - „Zilele Culturii Ruse”.
Evenimentul se va desfășura în județul Tulcea, respectiv în comuna Jurilovca (sâmbătă - 26 octombrie) și în comuna Sarichioi (duminică - 27 octombrie). Programul manifestărilor culturale prevede 2 mese rotunde cu tema „135 de ani de relații diplomatice româno-ruse” și „Ziua Unității Naționale”, un program cultural-artistic folcloric și un moment liric cu poezii recitate de către elevii care studiază limba rusă maternă în județul Tulcea, sub îndrumarea cadrelor didactice implicate în pregătirea elevilor.
Evenimentul este realizat cu susținerea Ambasadei Federației Ruse în România, a Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, Primăriei Comunei Jurilovca și Primăriei Comunei Sarichioi.

 
  •  ZILELE CULTURII RUSE
  • 1  ZILELE CULTURII RUSE
 
  „O educație modernă, o deschidere spre Europa”activitatiZIUA PESCARULUI   

top
© 2020 Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania
Adresa: Strada Dr. Ratiu Nr. 10 Sector 1 Bucuresti Tel: 021.312.09.94 E-mail: office@crlr.ro